DOCRA er for alle, der har interesse i forhindringsløb, og som kan tilslutte sig foreningens værdigrundlag og vedtægter.

DOCRA 2018: Pr. 1. januar 2018 har det været muligt at blive DOCRA-supporter, hvormed man støtter DOCRAs arbejde med at realisere formål, vision og værdier, jf. vedtægternes § 2, med 150. kr. At være DOCRA-supporter må ikke forveksles med at være medlem af DOCRA.

- Et stort/fuldgyldigt medlemskab til 450 kr.
- "Supporters of DOCRA" til 150 kr.

Læs mere om forskellen her: http://www.docra.dk/docra/medlemsfordele


For at blive medlem skal du:

  1. Overføre 450 kr. (fuldgyldigt medlem) eller 150 kr. (supporter) til foreningens konto (Danske Bank) på: Mobilpay/Myshop: 90369. Ønsker du at overføre via Reg/kontonummer så kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  2. Udfyld denne formular  (obs: Hvis du tidligere har været medlem af DOCRA vil du allerede have en profil i systemet. Denne vil blive genaktiveret når vi har registreret dit medlemskab igen).
  3. Bekræft din e-mail adresse ved at klikke på linket i den e-mail der bliver sendt til dig (husk at tjekke dit spam-filter).

Når du har bekræftet din e-mail adresse, vil du modtage en bekræftelse på dit medlemsskab (husk at tjekke dit spam-filter) og blive tilføjet den hemmelige Facebookgruppe. (bemærk venligst at dette kan tage 3-6 dage).

Medlemskab er gældende for et kalenderår ad gangen (fra 1. januar - 31. december). Manglende betaling af kontingent derefter medfører automatisk udmeldelse.
Har du spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte os.OBS: Det er ikke tilladt hverken direkte eller indirekte at markedsføre/omtale produkter og tjenesteydelser (fx løb og andre arrangementer) i den hemmelige Facebook-gruppe for DOCRAs medlemmer med det formål at fremme den erhvervsdrivendes eller anden aktørs profit eller afsætning. Opslag af en sådan karakter anses for at være i strid med markedsføringslovens § 6, og vil blive slettet, ligesom det kan medføre eksklusion fra DOCRA.