DOCRA træning

Som noget nyt i 2018 er DOCRA startet op med kontinuerlig medlemstræning. Disse træninger kører fra uge 1, og vil ligge hver søndag kl.10.00 - 11.30. Vi i DOCRA har længe arbejdet på at lave faste træninger til vores medlemmer, og vi kan nu endelig gøre det til en realitet.

Hver søndag kl.10.00 - 11.30 (med undtagelse af ferie, helligdage, løbsarrangementer, og EM) vil du som DOCRA medlem kunne træne gratis med andre medlemmer, da vi endnu ikke har midlerne til vores egne faciliteter, må vi bruge vores skønne natur, og være kreativ.

 

Hvis du endnu ikke er medlem af DOCRA kan du via betaling på mobilpay/myshop 90369, deltage i vores ugentlige træninger. Prisen for ikke medlemmer er 40,- som betales på dagen, er du light medlem koster det 20,-.


Lokationen vil variere fra gang til gang, men det primære område vil være Københavns området. Til at bidrage os med en skøn træning har vi lavet aftaler med kompetente trænere.

 

Vores DOCRA trænere er:

Nikolaj Haulik   

Arne Nebelong-Ibsen 

Pierre Hedenvall

Rolf Meier

 

Disse vil på skift stå for træningen som også vil variere i sted fra gang til gang. En træning kunne bestå af løb, interval, trail, cross eller decideret OCR, både teknik og praktik. Alt hvad I skal gøre for at deltage i denne træning er at møde op det oplyste sted, og være klar på en fed træning med medlemmer af DOCRA.

 

Lokationen vil blive oplyst minimum ugen inden på Facebook under begivenheden. Sidder du med lysten til også at forestå en DOCRA træning, så tøv ikke med at skrive til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Danish Obstacle Course Racing Associations billede.